Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

СНС за промену власти и у Прокупљу

rssBookmark and Share

Прокупље 06.09.2012. Autor: Agencija TANJUG

СНС позива СПС да напусти коалицију са ДС у Прокупљу како би заједно формирали локалну власт у том граду. СПС: Понуду разматрамо наредне седмице , јавња Танјуг.

СНС за промену власти и у Прокупљу

Председник Општинског одбора Српске напредне странке у Прокупљу Дарко Лакетић рекао је Танјугу да је то у интересу целе општине и њених грађана.

Он је позвао демократе да поднесу оставке на све могуће функције у Прокупљу.

Лакетић је рекао да су почели преговори са СПС-ом на нивоу окружних одбора, јер се челни људи општинског одбора СПС-а у Прокупљу нису одазвали на упућене званичне позиве.

"На нашим коалиционим партнерима са републичког нивоа, у овом тренутку је да се коначно изјасне шта они мисле о свему овоме", казао је он.

Лакетић је истако да је актуелни председник општине Прокупље Бобан Лепојевић (ДС) био на челу фабрике минералне воде "Милан Топлица" годинама и то у периоду када је потпуно пропала.

"Радници су отпуштени, а минерална вода уместо у надалеко препознатљиве зелене стаклене флаше, тече право у реку до дана данашњег", указао је он.

Председник општинског одбора Социјалистичке партије Србије у Прокупљу Љубиша Ђурковић казао је Танјугу да ће у току наредне недеље бити разматрана понуда напредњака о прекомпоновању власти у Прокупљу.

"Уколико до промене власти дође треба наћи адекватне партнере а питање је да ли могу да се сложе СНС и УРС", казао је Ђурковић.

Председник општинског одбора Уједињених региона Србије (УРС) у Прокупљу Драган Динић рекао је Танјугу да ће та странка, уколико дође до неких преговора око промене власти, наступи заједно са СПС-ом и ДСС-ом.

Локалну власт у Прокупљу формирали су ДС-СПС-УРС.


#   Прокупље   Драган Динић   СНС   Љубиша Ђурковић   Топлица река   председник општине   Минерална вода   Милан Топлица
@sns_srbija @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима