Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Перишић: Не смета ми билборд "Славимо Београд"

rssBookmark and Share

Ниш 01.07.2014. Танјуг

Градоначелник Ниша Зоран Перишић рекао jе данас да му билборд "Славимо Београд" не смета и да "исказивања нетрпељивости због тог билборда ниjе примерено становницима Ниша".

Перишић: Не смета ми билборд "Славимо Београд"

Перишић jе, коментаришући незадовољство поjединих грађана тим билбордом на друштвеним мрежама, рекао да jе гледао коментаре и да би Ниш "могао да узврати билбордима по Србиjи када у граду нешто уради".

"Не знам ко их jе поставио", казао jе Перишић и додао да jе идеjа "Београд на води" добра идеjа.

"Aко ће то да упосли Србиjу и донесе нова радна места, онда jе то добро. Aко ће то да подигне реjтинг Србиjе, онда jе идеjа добра", казао jе Перишић изражаваjући неслагање са нетрпељивошћу "према свему ономе што ниjе из Ниша".

 

Касни се са обновом официрског дома

Oдговараjући на питање да ли ће реконструкциjа Oфицирског дома бити завршена до 28. jула, Перишић jе рекао да таj обjекат до тог рока неће бити завршен.

Урађено jе доста, разговарамо коме би то било уступљнео на управљање по завршетку, казао jе нишки градоначелник и додао да ће управљање над тим обjектом наjвероватниjе бити поверено Управи за културу.

Oфицирски дом jе место где jе заседала Народна скупштина Србиjе у време Првог светског рата када jе Ниш био ратна престоница.

Председник српске владе Никола Пашић примио jе телеграм о обjави рата Србиjи у Нишу, у кафани "Eвропа" 28. jула 1914. године.

 


#   Ниш   Зоран Перишић   радна места   билборд   Београд на води   официрски дом   Народна скупштина   Никола Пашић
@ProfdrPerisic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима