Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

"Толеранција за Ниш" мањинска коалиција - политичко деловање на темељима хуманизма

rssBookmark and Share

Ниш 14.06.2020. Јужна Србија Инфо

"Толеранција за Ниш" излази на локалне изборе под бројем 16 и делује у Нишу од пре неколико месеце на челу са повереником Петром Богићевићем и представља коалицију мањинских странака, чији је назив ТОЛЕРАНЦИЈА СРБИЈЕ. Први на листи је бивши функционер Демократске странке у Нишу Мића Јевтић.

"Толеранција за Ниш" мањинска коалиција - политичко деловање на темељима хуманизма

Како кажу, они ће се бавити, као и све странке на локалу, комуналним и инфраструктурних проблемима, али ће акценат бити на проблемима обичних људи, на борби за једнакост и борби против корупције. Све инвестиције које долазе па и нови технолошки паркови су бесмислени уколико немамо људе који ће ту радити, јер људи су ипак најважнији ресурс.

"Борба за ефикасне и независне институције. Велику пажњу посветићемо и екологији јер је то један од највећих проблема са којим се Нишлије боре. Тражићемо да се приликом изградње нових зграда посебна пажња посвети и парковском простору", кажу..

Сарадња са осталим политичким организацијама

У "ТОЛЕРАНЦИЈА за Ниш" не размишљају о постизборним коалицијама.

Наш циљ је да прво уђемо у скупштину а онда кренемо у преговоре.

"Досадашња пракса и поларизација у скупштини није донела ништа добро грађанима Ниша, јер се превише времена трошило на беспотребне расправе. Подржаћемо сваки добар предлог а наравно да ћемо критиковао оно што је лоше и трудити се да дамо боље решење", поручују.

Толеранција Србије је политичка организација која своју идеологију заснива на хуманизму, пацифизму и прагматизму, а на идеолошкој мапи себе дефинишемо као хуманистичку политичку организацију зато што своје  политичко деловање градимо на темељима хуманизма: ТОЛЕРАНЦИЈИ, СОЛИДАРНОСТИ, СЛОБОДИ, ЈЕДНАКОСТИ и РАВНОПРАВНООСТИ. 

Комплетну листу можете погледати овде..

ТОЛЕРАНЦИЈА за Ниш – Мића Јевтић


#   Ниш   Мића Јевтић   Избори 2020   Толеранција за Ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима