Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Tolerancija za Niš" manjinska koalicija - političko delovanje na temeljima humanizma

rssBookmark and Share

Niš 14.06.2020. Južna Srbija Info

"Tolerancija za Niš" izlazi na lokalne izbore pod brojem 16 i deluje u Nišu od pre nekoliko mesece na čelu sa poverenikom Petrom Bogićevićem i predstavlja koaliciju manjinskih stranaka, čiji je naziv TOLERANCIJA SRBIJE. Prvi na listi je bivši funkcioner Demokratske stranke u Nišu Mića Jevtić.

"Tolerancija za Niš" manjinska koalicija - političko delovanje na temeljima humanizma

Kako kažu, oni će se baviti, kao i sve stranke na lokalu, komunalnim i infrastrukturnih problemima, ali će akcenat biti na problemima običnih ljudi, na borbi za jednakost i borbi protiv korupcije. Sve investicije koje dolaze pa i novi tehnološki parkovi su besmisleni ukoliko nemamo ljude koji će tu raditi, jer ljudi su ipak najvažniji resurs.

"Borba za efikasne i nezavisne institucije. Veliku pažnju posvetićemo i ekologiji jer je to jedan od najvećih problema sa kojim se Nišlije bore. Tražićemo da se prilikom izgradnje novih zgrada posebna pažnja posveti i parkovskom prostoru", kažu..

Saradnja sa ostalim političkim organizacijama

U "TOLERANCIJA za Niš" ne razmišljaju o postizbornim koalicijama.

Naš cilj je da prvo uđemo u skupštinu a onda krenemo u pregovore.

"Dosadašnja praksa i polarizacija u skupštini nije donela ništa dobro građanima Niša, jer se previše vremena trošilo na bespotrebne rasprave. Podržaćemo svaki dobar predlog a naravno da ćemo kritikovao ono što je loše i truditi se da damo bolje rešenje", poručuju.

Tolerancija Srbije je politička organizacija koja svoju ideologiju zasniva na humanizmu, pacifizmu i pragmatizmu, a na ideološkoj mapi sebe definišemo kao humanističku političku organizaciju zato što svoje  političko delovanje gradimo na temeljima humanizma: TOLERANCIJI, SOLIDARNOSTI, SLOBODI, JEDNAKOSTI i RAVNOPRAVNOOSTI. 

Kompletnu listu možete pogledati ovde..

TOLERANCIJA za Niš – Mića Jevtić


#   Niš   Mića Jevtić   Izbori 2020   Tolerancija za Niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima