Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Лесковцу формиран Градски одбор Богате Србије

rssBookmark and Share

Лесковац 22.12.2013. Autor: Tanjug

Покрет Богата Србија на оснивачкој скупштини у Лесковцу формирао је Градски одбор, а за председника је једногласно изабран привредник из лесковачког насеља Синковце Јовица Алексић. Изабрано је још 10 чланова Градског одбора.

У Лесковцу формиран Градски одбор Богате Србије

Председник Богате Србије Захарије Трнавчевић рекао је синоћ на оснивачкој скупштини да проблеми у Србији могу бити решени ако тај посао преузму “паметни, одлучни и искусни људи”.

- За сваку браву постоји кључ, па и за сваки проблем постоји решење. Ми смо коректив власти и зато је потребно да се удужимо. Морате да формирате задруге, јер само тако организовани моћи ћете да продајете своје производе и да добијете адекватну цену - поручио је Трнавчевић на скупу у великој сали Регионалне привредне коморе.

Он је додао да је пре годину дана у Лесковцу већ постојао одбор Богате Србије који је распуштен и зато је поново формиран са новим људима.

На скупштини је закључено да је приоритет Богате Србије на подручју Лесковца привлачење што више нових чланова који имају углед у својим срединама.


#   Лесковац   Богата Србија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима