Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић: Одлука о ванредним парламентарним изборима идуће недеље

Bookmark and Share

09.11.2017. Танјуг, Јужна Србија Инфо

Председник Србије Александар Вучић најавио је данас да би идуће недеље СНС требало да донесе одлуку о ставу везане за расписивање парламентарних избора заједно са беогардским, преноси Танјуг.

Фото: Њ.П. Јужна Србија архива
Фото: Њ.П. Јужна Србија архива

Вучић је новинарима током обиласка Београда на води рекао да не зна какву ће странка донети одлуку, додајући да су изнети аргументи за и против, а он је изнео аргументе против парламентарних избора. Казао је да сматра да је важно да се покаже озбиљност, јер су пред нама велики проблеми који треба да се решавају наредних година.

"Не треба да личимо на оне који се крију иза псовки упућене мени, који мисле да је то довољно за освајање гласова. Сматрам да има много важних кључних питања у наредној и наредне две године које морамо да решимо. Мислим да није време за парламентарне изборе", истакао је Вучић.

Нагласио је да не треба СНС да се на локалним, градским изборима покрива републичким резултатима, и да не би било ништа страшно ако би изгубили.

"Ако изгубимо није никакав проблем, на крају се живи од дела која сте оставили", поручио је он.

Вучић је истакао да неки улазе у политику због славе, а други како би напунили себи џепове, те додао да СНС не припада тој псоледњој групи људи, док зна да је политичким противницима то био циљ. Навео је да други, који су за парламентарне изборе, наводе као аргумент да би, расписивањем избора у фебруару, добили четири године потпуног мира, чиме би могли у потпуности да се посветимо европском путу и решавању проблема.

"То је снажан аргумент, али сам остао при свом ставу. Разговараћемо и верујем да ћемо следеће недеље имати решење", нагласио је Вучић.


#   СНС   Александар Вучић   избори   парламент   ванредни избори
@sns_srbija @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима