Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић поручио из Врања: Не дам им да руше Србију!

rssBookmark and Share

Врање 02.03.2017. Јужна Србија Инфо

Имамо заједнички циљ, хоћемо јачу, бољу, снажнију и успешнију Србију, поручио је вечерас кандидат владајуће коалиције на председничким изборима Александар Вучић.
Митинг у Врању је почео химном Србије Боже правде коју су одсвирали врањски трубачи Екрема Мамутовића.

Фото: З.З.М.
Фото: З.З.М.

Александар Вучић се захвалио свима који су се окупили на његовом првом митингу у председничкој кампањи, и посебно се извино многима који су остали ван хале.

Бићу кандидат свих људи који нису само у нашој странци и странкама наших коалиционих партнера", рекао је Вучић и додао:

"То је потребно, јер су данас, и пре него што су избори расписани, а прећуткивали смо све увреде и клевете, вику и галаму коју су правили они који су учествовали у највећој пљачки нашег народа, показали шта желе, ујединили се око сопствених неистина и лажи, и прете насиљем и дестабилизацијом Србије, да у Србији праве Македонију, Украјину, или не знам већ шта", рекао је Вучић.

Рекао је да зна да људи у Србији живе тешко, и зна како људи у Врању, у које је за разлику од неких, долазио девет пута, живе тешко.

Дошао је, каже, у Врање да отворимо обновљену пругу, да Симпо и Јумко полако стају на ноге и биће успешни, да је довео Геокс, да ће изградити хируршку клинику.

"Долазиће они који ће вам обећавати и говорити да ће бити боље, али не треба им веровати јер боље може бити само ако радимо боље, више и јаче", поручио је Вучић на крају.

На митингу су говорили Драган Марковић Палма, Ивица Дачић и други.


#   Врање   СНС   Ивица Дачић   Александар Вучић   митинг   Драган Марковић   Драган Марковић Палма   председнички избори 2017
@sns_srbija @DacicIvica @avucic @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима