Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић у Белој Паланци: Побеђиваћемо их на сваким изборима

rssBookmark and Share

Бела Паланка 13.09.2016.

Лидер СНС Александар Вучић изјавио је на митингу те странке поводом локалних избора у Белој Паланци 18. септембра, да неће да дозволи да југ Србије буде најсиромашнији део наше земље, да хоће да сви буду равноправни, јер имамо лепу и богату земљу, којом су управљали најгори у протеклом периоду, али да то више није случај

илустрација
илустрација

- Ми хоћемо да учествујемо на сваким изборима и побеђиваћемо их на сваким изборима. Ми се не задовољавамо са пет, 10 или 20 посто. Радимо како треба и сигурни смо да ћемо освојити апсолутну већину у Белој Паланци. Ми смо успели да обезбедимо плус у државној каси први пут након много деценија. Грађани ће врло брзо осетити последице наших економских мера – рекао је Вучић и најавио повећање плата и пензија када се за то поново стекну услови.

Aлександар Вучић се осврнуо на претходну власт у овом округу.

- Они су се хвалили празним чињеницама. Ми ћемо већ ове године имати раст од 3%. То значи више од милијарду динара у државној каси. То су резултати. Подсећам вас да сам од 10. до 17. октобра у Нишу, бићу председник владе у вашем крају коме ће моћи да се обрате грађани и из Пирота, из Пчињског, Топличког, Јабланичког и Нишавског округа и из свих околних места – додао је премијер.

На провокације из окружења, Вучић каже да нема времена и жељу да реагује.

- Ја са овог митинга журим на састанак са бугарским председником и мађарским премијером у Бургасу. Ја радим, а онима који причају против мене ни име не памтим – истакао је Вучић.

Председник СНС каже да је Србија која може да иде напред она Србија коју ова власт ствара.

- Народ има последњу реч, ви одлучујете. Ми кажемо да су реформе тешке, али да морамо да их поднесемо, да желимо у Европску унију, али да се не одричемо наших традиционалних пријатеља из Русије. На нама је да радимо, нећу да дозволим да југ Србије буде најсиромашнији део наше земље, хоћу да сви буду равноправни, јер имамо лепу и богату земљу, којом су управљали најгори у протеклом периоду, али то више није случај – закључује Вучић.

Он је позвао грађане да 18. септембра подрже Српску напредну странку на локалним изборима у Белој Паланци, како би Србија наставила одлучним путем напред!

Коментара: 0


#   Бела Паланка   Александар Вучић   југ Србије   избори 2016
@avucic @


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима