Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Живковић представио Нову странку Нишлијама

rssBookmark and Share

14.07.2013. Autor: M.Mitić

Представници Нове странке данас су у Нишу започели акцију представљања те политичке организације грађанима, а акција ће бити настављена и наредних седмица у више од 30 градова Србије.

Живковић представио Нову странку Нишлијама
Председник Нове странке Зоран Живковић рекао је новинарима у Нишу да ће током акције чланови и функционери странке грађанима представити страначке програме, али и разговарати о питањима која муче грађане Србије.

Живковић је рекао да је одштампано 100.000 летака и да се Нова странка неће рекламирати преко билборда, плаката и других “пасивних видова рекламе“.

Говорећи о циљевима Нове странке, Живковић је рекао да та партија жели да Србија постане држава у којој ће постојатии владавина права, у коју ће улагати озбиљни страни и домаћи инвеститори и где ће људи моћи поштено да живе од свог рада.

“Када се тако нешто прича у Србији, то делује као немогуће али позивам грађане да се сете периода од 2000. до 2004. године када је Србија била таква што је доказ да поново може да буде таква”, рекао је Живковић.

Он је објаснио и да се странка чији је лидер зове Нова, јер 70 одсто њеног чланства није никада било у некој политичкој организацији, као и да пет од 10 чланова Председништва, такође није било део неке политичке странке.

Коментара: 0


#   Нова странка   Зоран Живковић
@NovaStranka @


 


[ Додај коментар ]





Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима