Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Živković predstavio Novu stranku Nišlijama

rssBookmark and Share

14.07.2013. Autor: M.Mitić

Predstavnici Nove stranke danas su u Nišu započeli akciju predstavljanja te političke organizacije građanima, a akcija će biti nastavljena i narednih sedmica u više od 30 gradova Srbije.

Živković predstavio Novu stranku Nišlijama
Predsednik Nove stranke Zoran Živković rekao je novinarima u Nišu da će tokom akcije članovi i funkcioneri stranke građanima predstaviti stranačke programe, ali i razgovarati o pitanjima koja muče građane Srbije.

Živković je rekao da je odštampano 100.000 letaka i da se Nova stranka neće reklamirati preko bilborda, plakata i drugih “pasivnih vidova reklame“.

Govoreći o ciljevima Nove stranke, Živković je rekao da ta partija želi da Srbija postane država u kojoj će postojatii vladavina prava, u koju će ulagati ozbiljni strani i domaći investitori i gde će ljudi moći pošteno da žive od svog rada.

“Kada se tako nešto priča u Srbiji, to deluje kao nemoguće ali pozivam građane da se sete perioda od 2000. do 2004. godine kada je Srbija bila takva što je dokaz da ponovo može da bude takva”, rekao je Živković.

On je objasnio i da se stranka čiji je lider zove Nova, jer 70 odsto njenog članstva nije nikada bilo u nekoj političkoj organizaciji, kao i da pet od 10 članova Predsedništva, takođe nije bilo deo neke političke stranke.


#   Nova stranka   Zoran Živković
@NovaStranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima