Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Приведен због лепљења новинских исечака!

rssBookmark and Share

Београд 30.03.2013. Стефан Радовић

Активиста и члан куршумлијског УРС-а Синиша Вацев, приведен је на саслушање у полицијску станицу у Куршумлији због лепљења исечка из дневних новина које пишу о скандалозној куповини скупоценог службеног аутомобила од стране руковоства општине Куршумлија.

Приведен због лепљења новинских исечака!

Вацев, кога је пријавио председник општине Радољуб Видић приведен је данас у полицијску станицу у Куршумлији у тренутку док је у центру града лепио исечке из дневних новина.

Он је саслушаван у полицији око сат времена, након чега је пуштен, али су му одузети сви фотокопирани чланци из дневних новина „Ало“.

Подсетимо, председник општине Куршумлија која спада у најсиромашније општине у Србији купио је на сајму аутомобила аутомобил марке мазда 6“ од чак 25.800 евра на шта су огорчени не само Куршумлијска опозиција и грађани већ и централа СНС-а у Београду где су најавили да ће ускоро највиши органи те странке донети мере поводом овог случаја.

Потпредседник СНС-а Игор Мировић је рекао да су у СНС изненађени и резигнирани оваквим понашањем, док председник општине Куршумлија Радољуб Видић поручује да неће дати ''мазду'' али ни поднети оставку.

Општина Куршумлија како у међувремену сазнаје „ЈужнаСрбија.Инфо“ у свом возном парку има чак шест службених возила од којих је и готово ново возило марке „Dacia Duster“ које су само пре неколико месеци челници општине преузели од Црвеног Крста у Куршумлији.

Задње у низу возило, пре куповине скупоценог аутомобила марке ''мазда 6'' како сазнајемо општина је ''добила'' пре само неколико месеци.

 


#   Београд   Куршумлија   привођење   Радољуб Видић   Игор Мировић   председник општине   општина Куршумлија
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима