Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Priveden zbog lepljenja novinskih isečaka!

rssBookmark and Share

Beograd 30.03.2013. Stefan Radović

Aktivista i član kuršumlijskog URS-a Siniša Vacev, priveden je na saslušanje u policijsku stanicu u Kuršumliji zbog lepljenja isečka iz dnevnih novina koje pišu o skandaloznoj kupovini skupocenog službenog automobila od strane rukovostva opštine Kuršumlija.

Priveden zbog lepljenja novinskih isečaka!

Vacev, koga je prijavio predsednik opštine Radoljub Vidić priveden je danas u policijsku stanicu u Kuršumliji u trenutku dok je u centru grada lepio isečke iz dnevnih novina.

On je saslušavan u policiji oko sat vremena, nakon čega je pušten, ali su mu oduzeti svi fotokopirani članci iz dnevnih novina „Alo“.

Podsetimo, predsednik opštine Kuršumlija koja spada u najsiromašnije opštine u Srbiji kupio je na sajmu automobila automobil marke mazda 6“ od čak 25.800 evra na šta su ogorčeni ne samo Kuršumlijska opozicija i građani već i centrala SNS-a u Beogradu gde su najavili da će uskoro najviši organi te stranke doneti mere povodom ovog slučaja.

Potpredsednik SNS-a Igor Mirović je rekao da su u SNS iznenađeni i rezignirani ovakvim ponašanjem, dok predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić poručuje da neće dati ''mazdu'' ali ni podneti ostavku.

Opština Kuršumlija kako u međuvremenu saznaje „JužnaSrbija.Info“ u svom voznom parku ima čak šest službenih vozila od kojih je i gotovo novo vozilo marke „Dacia Duster“ koje su samo pre nekoliko meseci čelnici opštine preuzeli od Crvenog Krsta u Kuršumliji.

Zadnje u nizu vozilo, pre kupovine skupocenog automobila marke ''mazda 6'' kako saznajemo opština je ''dobila'' pre samo nekoliko meseci.

 


#   Beograd   Kuršumlija   privođenje   Radoljub Vidić   Igor Mirović   predsednik opštine   opština Kuršumlija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima