Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Становници још једне улице на Пантелеју добијају водовод и канализацију

rssBookmark and Share

Ниш 07.10.2021. Јужна Србија Инфо

Изградња водоводне и канализационе мреже у улици Момчила Миловановића у градској општини Пантелеј је пример успешне сарадње Града Ниша и мештана те улице, оценила је градоначелница Ниша Драгана Сотировски која је обишла радове које изводи ЈКП „Наисус“.

Становници још једне улице на Пантелеју добијају водовод и канализацију

Грађани су писали и долазили на пријеме грађана и оно што смо се тада договорили сада реализујемо. Градимо водоводну мрежу, атмосферску и фекалну канализацију, а врло брзо ће ова улица ући и у поступак пројектовања за постављање асфалта, навела је градоначелница Ниша.

Ми смо ту да саслушамо грађане, да планирамо и добро распоредимо договоре с њима и да у идућој години радимо оно што смо договорили. Највећа награда за напоре које чинимо је када вас на терену дочекају задовољни суграђани, напоменула је она.

Много је простора где може да се ради и помогне грађанима, казала је градоначелница Ниша.

Директор ЈКП „Наисус“ Горан Милосављевић рекао је да се радове на изградњи водоводне и канализационе мреже финансирају из градских извора и да ће радови према плану бити завршени у новембру ове године.

Радове су са градоначелницом Ниша обишли помоћница градоначелнице Владислава Ивковић, градски већник Ненад Станковић, директор Канцеларије за локални економски развој Душан Радивојевић и представници  Дирекције за изградњу града.


#   Ниш   Драгана Сотировски   водовод   канализација   Наиссус ЈКП   ГО Пантелеј   Горан Милосављевић
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима