Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stanovnici još jedne ulice na Panteleju dobijaju vodovod i kanalizaciju

rssBookmark and Share

Niš 07.10.2021. Južna Srbija Info

Izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže u ulici Momčila Milovanovića u gradskoj opštini Pantelej je primer uspešne saradnje Grada Niša i meštana te ulice, ocenila je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski koja je obišla radove koje izvodi JKP „Naisus“.

Stanovnici još jedne ulice na Panteleju dobijaju vodovod i kanalizaciju

Građani su pisali i dolazili na prijeme građana i ono što smo se tada dogovorili sada realizujemo. Gradimo vodovodnu mrežu, atmosfersku i fekalnu kanalizaciju, a vrlo brzo će ova ulica ući i u postupak projektovanja za postavljanje asfalta, navela je gradonačelnica Niša.

Mi smo tu da saslušamo građane, da planiramo i dobro rasporedimo dogovore s njima i da u idućoj godini radimo ono što smo dogovorili. Najveća nagrada za napore koje činimo je kada vas na terenu dočekaju zadovoljni sugrađani, napomenula je ona.

Mnogo je prostora gde može da se radi i pomogne građanima, kazala je gradonačelnica Niša.

Direktor JKP „Naisus“ Goran Milosavljević rekao je da se radove na izgradnji vodovodne i kanalizacione mreže finansiraju iz gradskih izvora i da će radovi prema planu biti završeni u novembru ove godine.

Radove su sa gradonačelnicom Niša obišli pomoćnica gradonačelnice Vladislava Ivković, gradski većnik Nenad Stanković, direktor Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj Dušan Radivojević i predstavnici  Direkcije za izgradnju grada.


#   Niš   Dragana Sotirovski   vodovod   kanalizacija   Naissus JKP   GO Pantelej   Goran Milosavljević
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima