Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Турнир у пецању посвећен прокупачком преминулом риболовцу Славиши Стојановићу

rssBookmark and Share

Прокупље 15.10.2021. Јужна Србија Инфо

Удружење спортских риболоваца „Бистро“ из Прокупља овог месеца организује Меморијални хуманитарни турнир у пецању, саопштили су из те организације.

Турнир у пецању посвећен прокупачком преминулом риболовцу Славиши Стојановићу

Турнир који је посвећен недавно преминулом риболовцу Славиши Стојановићу званом „Дивљак“, ће се одржати 24. октобра од 10 до 14 сати на реци Топлици код моста у близини  аутобуске станице у Прокупљу.

Како су истакли организатори, значај турнира је у томе што поред такмичења у пецању и пропагирања риболова и очувања природе он има и хуманитарни карактер, који се огледа у прикупљању новчаних прилога за оне којима је помоћ најпотребнија.

Према речима организатора турнир је у складу и са личношћу Славише Стојановића који је био велики заљубљеник у риболов и природу али и изузетно добар и хуман човек.

Организатори су позвали све риболовце и заљубљенике у пецање и реку Топлицу да се пријаве за учешће на турниру и на тај начин покажу своју хуманост и уједно одају почаст једном врсном риболовцу каква је био Стојановић.

Котизација за учешће на турниру није стриктно одређена тако да сваки учесник може да уплати онолико новца колико може и то пре почетка такмичења.

За све учеснике турнира обезбеђени су бесплатни мамци за пецање.

Покровитељи турнира су риболовачка радња „Бистро“, кафеи „Скалар“, и „Херц“ као и друге прокупачке трговине и појединци.


#   Прокупље   риболов   Топлица река   пецарош   Турнир у пецању   Меморијални турнир у пецању   пецање
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима