Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Turnir u pecanju posvećen prokupačkom preminulom ribolovcu Slaviši Stojanoviću

rssBookmark and Share

Prokuplje 15.10.2021. Južna Srbija Info

Udruženje sportskih ribolovaca „Bistro“ iz Prokuplja ovog meseca organizuje Memorijalni humanitarni turnir u pecanju, saopštili su iz te organizacije.

Turnir u pecanju posvećen prokupačkom preminulom ribolovcu Slaviši Stojanoviću

Turnir koji je posvećen nedavno preminulom ribolovcu Slaviši Stojanoviću zvanom „Divljak“, će se održati 24. oktobra od 10 do 14 sati na reci Toplici kod mosta u blizini  autobuske stanice u Prokuplju.

Kako su istakli organizatori, značaj turnira je u tome što pored takmičenja u pecanju i propagiranja ribolova i očuvanja prirode on ima i humanitarni karakter, koji se ogleda u prikupljanju novčanih priloga za one kojima je pomoć najpotrebnija.

Prema rečima organizatora turnir je u skladu i sa ličnošću Slaviše Stojanovića koji je bio veliki zaljubljenik u ribolov i prirodu ali i izuzetno dobar i human čovek.

Organizatori su pozvali sve ribolovce i zaljubljenike u pecanje i reku Toplicu da se prijave za učešće na turniru i na taj način pokažu svoju humanost i ujedno odaju počast jednom vrsnom ribolovcu kakva je bio Stojanović.

Kotizacija za učešće na turniru nije striktno određena tako da svaki učesnik može da uplati onoliko novca koliko može i to pre početka takmičenja.

Za sve učesnike turnira obezbeđeni su besplatni mamci za pecanje.

Pokrovitelji turnira su ribolovačka radnja „Bistro“, kafei „Skalar“, i „Herc“ kao i druge prokupačke trgovine i pojedinci.


#   Prokuplje   ribolov   Toplica reka   pecaroš   Turnir u pecanju   Memorijalni turnir u pecanju   pecanje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima