Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

У Лесковцу за викенд алкотестирана 532 возача

rssBookmark and Share

Лесковац 12.05.2015.

Током викенда припадници Министарства унутрашњих послова у Лесковцу спровели су акцију појачане контроле свих учесника у саобраћају.

илустрација
илустрација

Припадници саобраћајне полиције алкотестирали су 532 возача и том приликом утврдили да је девет возача управљало возилом под дејством алкохола. У стању тешке алкохолисаности био је један возач који је, сходно Закону о безбедности саобраћаја на путевима, задржан у просторијама ПУ Лесковац  до истрежњења.

Укупно су уочена и санкционисано 218 прекршаја од којих 34 спада у категорију тежих, а 184 чине лакше прекршаје.

У овом периоду регистрована је једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила лаку телесну повреду, док се причињена материјална штета процењује на око 2.000 динара.

Полицијска управа у Лесковцу апелује на несавесне возаче, пешаке и друге учеснике у саобраћају да се придржавају законских одредби, јер ће тако избећи санкције и сачувати себе и друге. Такође, апелује се на све возаче да своја возила паркирају на местима где је то дозвољено.

 


#   Лесковац   саобраћај   саобраћајна незгода   Полицијска управа   саобраћајна полиција   ПУ Лесковац   алко-тест   материјална штета
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима