Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Влада Србије у нишкој касарни "Књаз Михаило" од 10. до 17. октобра

rssBookmark and Share

20.09.2016. С.Војиновић Курир, Јужна Србија Инфо

У касарни у Нишу већ је увелико у току гланцање и кречење како би се она прилагодила за спавање, али и за рад чланова Владе Србије

Влада Србије од 10. до 17. октобра у касарни Књаз Михаило, Фото: mapio.net
Влада Србије од 10. до 17. октобра у касарни Књаз Михаило, Фото: mapio.net

Седиште Владе Србије, од 10. до 17. октобра, биће у нишкој војној касарни крај Ауто-пијаце, открива Курир. Премијер Александар Вучић и министри ће и седнице одржавати у том војном објекту крај Нишаве.

Извор Курира из Немањине 11 каже да је овај војни објекат изабран управо због уштеде новца.

- Иако још званично није донета одлука где ће тих седам дана боравити и радити чланови Владе Србије, сигурно је да то неће бити нишки хотели. Све смо ближе одлуци да то буде касарна, у којој се тренутно налази наша војска, мада је било предлога да то буде и зграда команде Војске Србије у Нишу - прича саговорник Курира.

Како јос сазнаје Курир, у току је гланцање нишке касарне.

- Још нисмо добили никакав допис, али већ гледамо шта треба поправити, окречити, освежити... Морамо да прилагодимо део зграде потребама Владе и њених министара. Неће то бити неки луксуз, али ће све бити чисто јер ће они овде и спавати и јести и радити недељу дана - додаје извор из нишке касарне.

Премијер Вучић је још у мају најавио ову врсту акција Владе Србије и још тада је рекао да ће „чланови Владе спавати у касарнама Војске Србије да не би додатно оптерећивали буџет новим издацима“.


#   Александар Вучић   Влада Републике Србије   касарна Књаз Михаило
@avucic @Vlada_SR @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима