Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Вучић обишао "Мало ремек дело" нову зграду Клинчког центра и Дом здравља у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 28.07.2017. З.С. Јужна Србија Инфо

Након полагања камена темељца за фабрику "Цумтобел", председник Србије Александар Вучић обишао је завршне радове на изградњи нове зграде Клиничког центра и Дома здравља у Нишу.

Фото: Димитрије Гол, Танјуг
Фото: Димитрије Гол, Танјуг

"То је мало ремек дело за Ниш", рекао је Вучић након посете Клиничком центру и додао да ће за неколико дана нова зграда КЦ Ниш бити пуштена у пробни рад, а већ почетком августа почиње да се уноси већ пристигла опрема, док ће уз запослење новх медицинских сестара и лекара, да би пријем пацијената почео пре краја године" изјавио је Вучић.

Председника Вучића је дочеко директор КЦ Ниш Зоран Радовановић, а обиласку завршних радова присуствовао је и ресорни министар Златибор Лончар.

Вучић је данас такође обишао је завршне радове на Дому здравља Ниш.

Фото: М.Ј.

Председника Републике Србије Александра Вучића испред Дома здравља Ниш примио је директор установе проф. др Милорад Јеркан са својим тимом.

У склопу посете председник је обишао радове на централном објекту Дома здравља Ниш који је од 1984. године по први пут темељно реконструисан захваљујући средствима Канцеларије за јавна улагања Владе Републике Србије а по Пројекту „Санација и термоенергетска адаптација Дома здравља Ниш“.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Александар Вучић   Зоран Радовановић   Милорад Јеркан   Златибор Лончар   Цумтобел
@avucic @tigerzoki @zumtobelgroup @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима