Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vučić obišao "Malo remek delo" novu zgradu Klinčkog centra i Dom zdravlja u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 28.07.2017. Z.S. Južna Srbija Info

Nakon polaganja kamena temeljca za fabriku "Cumtobel", predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je završne radove na izgradnji nove zgrade Kliničkog centra i Doma zdravlja u Nišu.

Foto: Dimitrije Gol, Tanjug
Foto: Dimitrije Gol, Tanjug

"To je malo remek delo za Niš", rekao je Vučić nakon posete Kliničkom centru i dodao da će za nekoliko dana nova zgrada KC Niš biti puštena u probni rad, a već početkom avgusta počinje da se unosi već pristigla oprema, dok će uz zaposlenje novh medicinskih sestara i lekara, da bi prijem pacijenata počeo pre kraja godine" izjavio je Vučić.

Predsednika Vučića je dočeko direktor KC Niš Zoran Radovanović, a obilasku završnih radova prisustvovao je i resorni ministar Zlatibor Lončar.

Vučić je danas takođe obišao je završne radove na Domu zdravlja Niš.

Foto: M.J.

Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića ispred Doma zdravlja Niš primio je direktor ustanove prof. dr Milorad Jerkan sa svojim timom.

U sklopu posete predsednik je obišao radove na centralnom objektu Doma zdravlja Niš koji je od 1984. godine po prvi put temeljno rekonstruisan zahvaljujući sredstvima Kancelarije za javna ulaganja Vlade Republike Srbije a po Projektu „Sanacija i termoenergetska adaptacija Doma zdravlja Niš“.


#   Niš   Klinički centar Niš   Aleksandar Vučić   Zoran Radovanović   Milorad Jerkan   Zlatibor Lončar   Cumtobel
@avucic @tigerzoki @zumtobelgroup @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima