Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

За Паси Пољану дугорочно решење - апел грађанима да рационално троше воду, од викенда рестрикције

rssBookmark and Share

Ниш 28.06.2021. Јужна Србија Инфо

На одржаном састанку са руководством „Наисуса“ и представника Паси Пољане договорено је да до петка комунална милиција, инспекција и инкасанти тог јавно-комуналног предузећа обилазе терен и опомињу грађане да рационално користе воду, речено је из Градске куће.

За Паси Пољану дугорочно решење - апел грађанима да рационално троше воду, од викенда рестрикције

"У случају да ова мера не допринесе нормализацији снабдевања водом бићемо приморани да у краћим интервалима искључујемо делове насеља на Леденој стени, Миновом насељу и старом делу Паси Пољане. Дугорочно решење овог проблема је планирање средстава од 200 милиона динара за проширење водоводних цеви и још 300 милиона динара за изградњу резервоара у следећој и наредним годинама. То је почетак решавања великог проблема". додају након састанка.

"Позивам све грађане да у данима екстремно високих температура рационално користе воду, а на суграђане на Леденој стени, Миновом насељу и у старом делу Паси Пољане посебно апелујем да буду солидарни како би и у појединим деловима Паси Пољане њихове комшије имале воду без које су већ неколико дана", казала је градоначелница Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   вода за пиће   Наиссус ЈКП   без воде   Горан Милосављевић   Пасе Пољана
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима