Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Za Pasi Poljanu dugoročno rešenje - apel građanima da racionalno troše vodu, od vikenda restrikcije

rssBookmark and Share

Niš 28.06.2021. Južna Srbija Info

Na održanom sastanku sa rukovodstvom „Naisusa“ i predstavnika Pasi Poljane dogovoreno je da do petka komunalna milicija, inspekcija i inkasanti tog javno-komunalnog preduzeća obilaze teren i opominju građane da racionalno koriste vodu, rečeno je iz Gradske kuće.

Za Pasi Poljanu dugoročno rešenje - apel građanima da racionalno troše vodu, od vikenda restrikcije

"U slučaju da ova mera ne doprinese normalizaciji snabdevanja vodom bićemo primorani da u kraćim intervalima isključujemo delove naselja na Ledenoj steni, Minovom naselju i starom delu Pasi Poljane. Dugoročno rešenje ovog problema je planiranje sredstava od 200 miliona dinara za proširenje vodovodnih cevi i još 300 miliona dinara za izgradnju rezervoara u sledećoj i narednim godinama. To je početak rešavanja velikog problema". dodaju nakon sastanka.

"Pozivam sve građane da u danima ekstremno visokih temperatura racionalno koriste vodu, a na sugrađane na Ledenoj steni, Minovom naselju i u starom delu Pasi Poljane posebno apelujem da budu solidarni kako bi i u pojedinim delovima Pasi Poljane njihove komšije imale vodu bez koje su već nekoliko dana", kazala je gradonačelnica Sotirovski.


#   Niš   Dragana Sotirovski   voda za piće   Naissus JKP   bez vode   Goran Milosavljević   Pase Poljana
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima