Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Завршени радови: Реконструисана Клинике за инфективне болести у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 10.06.2023. Јужна Србија Инфо

Радови на реконтрукцији и замени унутрашње водоводне и канализационе инсталације, у згради Клинике за инфективне болести Универзитетског клиничког центра Ниш данас су званично завршени и извршен је пријем радова од стране комисије састављене од представника извођача радова,надзорног органа и представника наручиоца посла тј.УКЦ Ниш.

Фото: УКЦ
Фото: УКЦ

Након обиласка изведених радова, утврђено је да је могуће завршити све припремне радове пре званичног повратка пацијената и особља ове организационе јединице која од почетка ове године због реконструкције измештена у једној од зграда Војне болнице.

Унутрашње сређивање Клинике за инфективне болести почело је средином јануара ове године, а до данас осим реконструкције свих мокрих чворова, замењена је и санитарија како у купатилима и тоалетима тако и у амбулантама, зидне плочице у већем делу просторија и на терасама, окречене су све просторије, замењен је плафон и сређена вентилација у целој згради.

Оно што сада предстоји јесте комплетно чишћење и дезинфеција зграде и инвентара тако да се повратак у обичајени режим рада очекује ускоро.

Иначе, зграда Клинике за инфективне болести нишког Универзитетског клиничког центра, основана је давне 1971. године и од тада, грађевински није значајно занављана.


#   Ниш   реконструкција   Клиника за инфективне болести   Универзитетски клинички центар ниш
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима