Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Završeni radovi: Rekonstruisana Klinike za infektivne bolesti u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 10.06.2023. Južna Srbija Info

Radovi na rekontrukciji i zameni unutrašnje vodovodne i kanalizacione instalacije, u zgradi Klinike za infektivne bolesti Univerzitetskog kliničkog centra Niš danas su zvanično završeni i izvršen je prijem radova od strane komisije sastavljene od predstavnika izvođača radova,nadzornog organa i predstavnika naručioca posla tj.UKC Niš.

Foto: UKC
Foto: UKC

Nakon obilaska izvedenih radova, utvrđeno je da je moguće završiti sve pripremne radove pre zvaničnog povratka pacijenata i osoblja ove organizacione jedinice koja od početka ove godine zbog rekonstrukcije izmeštena u jednoj od zgrada Vojne bolnice.

Unutrašnje sređivanje Klinike za infektivne bolesti počelo je sredinom januara ove godine, a do danas osim rekonstrukcije svih mokrih čvorova, zamenjena je i sanitarija kako u kupatilima i toaletima tako i u ambulantama, zidne pločice u većem delu prostorija i na terasama, okrečene su sve prostorije, zamenjen je plafon i sređena ventilacija u celoj zgradi.

Ono što sada predstoji jeste kompletno čišćenje i dezinfecija zgrade i inventara tako da se povratak u običajeni režim rada očekuje uskoro.

Inače, zgrada Klinike za infektivne bolesti niškog Univerzitetskog kliničkog centra, osnovana je davne 1971. godine i od tada, građevinski nije značajno zanavljana.


#   Niš   rekonstrukcija   Klinika za infektivne bolesti   Univerzitetski klinički centar niš
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima