Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Готове прве зграде - завршени станови за безбедњаке у насељу "Нови Ниш"

rssBookmark and Share

Ниш 11.09.2020. Јужна Србија Инфо

Завршена је изградња станова за припаднике Војске Србије, на локацији "Нови Ниш". Ламеле са око 280 станова и градилиште, заједно је са инвеститором америчке компаније Ричардом Хантом, данас је обишла градоначлница Драгана Сптировски. Изградња станова за тржиште, требало би да почеће наредне године.

Готове прве зграде - завршени станови за безбедњаке у насељу "Нови Ниш"

Компанија "Clean Earth Capital" предајом станова граду Нишу, регулише цео дуг за простор од 21.138 метара квадратни, бивше касарне "Бубањски хероји", коју је посредством Града, преузела од Министарства одбране Србије. 

Амерички инвеститор, најављује изградњу комерцијалних станова и зграда са пословним простором, непосредно у близини зграде нове "Палате правде" која ће бити смештена у реконструисаној згради касарне “Филип Кљајић”.

Изградња би требало да почене у првом кварталу наредне године.

Градоначелница Драгана Сотировски је каже, да ће изградњом Новог Ниша бити унапређен део града где се тај комплекс налази, а ово је јединствена прилика и да се са финанијерима Новог Ниша разговара о доласку нових инвеститора.

"Мене као градоначелницу Ниша посебно радује чињеница да ће овај крај града да оживи на један нови начин. Посебно ми је драго да ће станове који су буду даље градили радити наше фирме из Ниша", додала је Сотировски.


#   Ниш   Драгана Сотировски   САД   станови   Нови Ниш   Clean Earth Capital   безбедносне снаге   Војска Србије
#GradonacelnicaN @


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима