Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gotove prve zgrade - završeni stanovi za bezbednjake u naselju "Novi Niš"

rssBookmark and Share

Niš 11.09.2020. Južna Srbija Info

Završena je izgradnja stanova za pripadnike Vojske Srbije, na lokaciji "Novi Niš". Lamele sa oko 280 stanova i gradilište, zajedno je sa investitorom američke kompanije Ričardom Hantom, danas je obišla gradonačlnica Dragana Sptirovski. Izgradnja stanova za tržište, trebalo bi da počeće naredne godine.

Gotove prve zgrade - završeni stanovi za bezbednjake u naselju "Novi Niš"

Kompanija "Clean Earth Capital" predajom stanova gradu Nišu, reguliše ceo dug za prostor od 21.138 metara kvadratni, bivše kasarne "Bubanjski heroji", koju je posredstvom Grada, preuzela od Ministarstva odbrane Srbije. 

Američki investitor, najavljuje izgradnju komercijalnih stanova i zgrada sa poslovnim prostorom, neposredno u blizini zgrade nove "Palate pravde" koja će biti smeštena u rekonstruisanoj zgradi kasarne “Filip Kljajić”.

Izgradnja bi trebalo da počene u prvom kvartalu naredne godine.

Gradonačelnica Dragana Sotirovski je kaže, da će izgradnjom Novog Niša biti unapređen deo grada gde se taj kompleks nalazi, a ovo je jedinstvena prilika i da se sa finanijerima Novog Niša razgovara o dolasku novih investitora.

"Mene kao gradonačelnicu Niša posebno raduje činjenica da će ovaj kraj grada da oživi na jedan novi način. Posebno mi je drago da će stanove koji su budu dalje gradili raditi naše firme iz Niša", dodala je Sotirovski.


#   Niš   Dragana Sotirovski   SAD   stanovi   Novi Niš   Clean Earth Capital   bezbednosne snage   Vojska Srbije
#GradonacelnicaN @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima