Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Због неповољне епидемиолошке ситуације, трећи спрат КЦ Ниш поново црвена ковид зона

rssBookmark and Share

Ниш 06.03.2021. Јужна Србија Инфо

Због актуелне, неповољне епидемиолошке ситуације у Нишу и региону јужне и југоисточне Србије, Управа Универзитетског клиничког центра Ниш, данас је донела одлуку, да се трећи спрат у новој згради УКЦ Ниш, врати у ковид режим рада и да се капацитети на том спрату, у пуном обиму, поново користе за збрињавање пацијената заражених вирусом Сарс- Kов- 2.

Због неповољне епидемиолошке ситуације, трећи спрат КЦ Ниш поново црвена ковид зона

У саопштењу пише да ће нишки Универзитетски клинички центар ће и надаље збрињавати и лечити сва ургентна и најтежа стања, свих пацијената из региона који гравитирају ка овој здравственој установи.

УКЦ Ниш, као највећа здравствена установа терцијарног типа јужно од Београда, располаже свим техничким и људским ресурсима и потпуно је спремна да одговори на све изазове, у овим тешким временима, изазваним епидемијом Ковид- 19.

"Подсећамо, да се пацијенти заражени коронавирусом збрињавају и у простору Клинике за инфективне болести, 4. спрату нове зграде УКЦ Ниш, као и на нултом спрату, где је смештена интензивна нега, за пацијенте чије здравствено стање захтева интензивно лечење", додају.


#   Ниш   Клинички центар Ниш   Коронавирус
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима