Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, treći sprat KC Niš ponovo crvena kovid zona

rssBookmark and Share

Niš 06.03.2021. Južna Srbija Info

Zbog aktuelne, nepovoljne epidemiološke situacije u Nišu i regionu južne i jugoistočne Srbije, Uprava Univerzitetskog kliničkog centra Niš, danas je donela odluku, da se treći sprat u novoj zgradi UKC Niš, vrati u kovid režim rada i da se kapaciteti na tom spratu, u punom obimu, ponovo koriste za zbrinjavanje pacijenata zaraženih virusom Sars- Kov- 2.

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, treći sprat KC Niš ponovo crvena kovid zona

U saopštenju piše da će niški Univerzitetski klinički centar će i nadalje zbrinjavati i lečiti sva urgentna i najteža stanja, svih pacijenata iz regiona koji gravitiraju ka ovoj zdravstvenoj ustanovi.

UKC Niš, kao najveća zdravstvena ustanova tercijarnog tipa južno od Beograda, raspolaže svim tehničkim i ljudskim resursima i potpuno je spremna da odgovori na sve izazove, u ovim teškim vremenima, izazvanim epidemijom Kovid- 19.

"Podsećamo, da se pacijenti zaraženi koronavirusom zbrinjavaju i u prostoru Klinike za infektivne bolesti, 4. spratu nove zgrade UKC Niš, kao i na nultom spratu, gde je smeštena intenzivna nega, za pacijente čije zdravstveno stanje zahteva intenzivno lečenje", dodaju.


#   Niš   Klinički centar Niš   Koronavirus
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima