Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Популарна серија "Пријатељи" кроз представу на сцени Дома Војске у Нишу

rssBookmark and Share

Ниш 04.03.2024. Њ.П. Јужна Србија Инфо

Популарна америчка серија "Пријатељи" добија своју домаћу представу која ће након Београда премијерно бити изведена 11. априла на сцени Дома Војске у Нишу

Плакат - промо
Плакат - промо

Животи омиљених ликова из ове култне серије добијају нову димензију у режији Наташе Радуловић, док је представа настала по тексту Нине Џувер.

У овој представи, Пријатељи долазе на одмор у Београд, где покушавају да реше своје љубавне дилеме и игре. Рос и Рејчел се боре за љубав, док се Чендлер и Моника припремају за брак. Ту је и Џои, који не одустаје од Рејчел, док се Џенис труди да створи додатну забуну. Фиби и Гантер су такође ту, доприносећи већ замршеној ситуацији својим присуством.

Публика ће бити у неизвесности до самог краја, јер остаје мистерија ко ће на крају завршити са ким. Иако су многи већ упознати са ликовима из серије, ова представа доноси ново тумачење и могућа изненађења.

Улоге у представи тумаче: Марија Бергам као Фиби, Раде Ћосић као Џои, Матеа Милосављевић као Рејчел, Милица Стефановић као Моника, Маја Чампар као Џенис и остале женске улоге, Никола Ракочевић као Рос, Арсеније Тубић као Чендлер, и Бранислав Томашевић као Гантер и остале мушке улоге.

Костиме за представу креирала је Адријана Пајић, док је музику компоновала Ана Крстајић. Сценографију потписује Милица Ђуров.

Ова представа обећава да ће донети освежење и нову перспективу на омиљене ликове из серије "Пријатељи".

Улазнице од 1300.00 дин на:

https://tickets.rs/venue/dom_vojske_nis_247


#   Ниш   САД   Дом Војске   представа   серија   Серија Пријатељи
@


 Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима