Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Дарка Лазића гађали флашом и бојкотовали наступ репера

rssBookmark and Share

Куршумлија 16.08.2013. Autor: M.Lazić

Куршумлијска публика бојкотовала је синоћ наступ репера Душана Милосављевића познатијег као МЦ Дуке, док су звезду Гранда Дарка Лазића који је такође наступао на градском тргу у оквиру Куршумлијског културног лета гађали флашом.

Дарка Лазића гађали флашом и бојкотовали наступ репера

Културо, ево ме...

Милосављевић је у једном тренутку са бине позвао публику да се весели и игра како би наводно кадрове искористио за свој нови спот, међутим у знак бојкота на његовом наступу публика је стојала укочена.

Око хиљаду грађана окупљених на градском тргу у Куршумлији није се веселио нити играло уз наступ овог репера и ако их је он сам упорно позивао да то чине, убеђивајући их притом да ће се кадрови наводно искористити за снимање његовог новог спота, али ни то није помогло.

Иначе, публика у Куршумлији приликом наступа звезде Гранда Дарка Лазића гађала је флашом овог певача због чега је он пола сата раније прекинуо концерт и одмах бесан отишао кући.

Исте вечери са Лазићем наступале су Звезде Гранда: Дарко Лазић, Александра Бурсаћ и Милена Новаковић као и певачица Гордана Гоца Лазаревић.

Иначе, поред неколицине приватног обезбеђења које је ангажовала општина Куршумлија наступ обезбеђују и припадници полиције.

Коментара: 0


#   Куршумлија   Звезде Гранда   наступ   општина Куршумлија
@


 


[ Додај коментар ]