Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Предавање у највећој нишкој општини: Први кораци, како беба осећа

rssBookmark and Share

Ниш 17.07.2019. Јужна Србија Инфо

Одржано предавање о кретању детета у првој години живота у склопу акције „Подршка родитељству – за бебу више“ у организацији Градске општине Медијана

Предавање у највећој нишкој општини: Први кораци, како беба осећа

„Први кораци како беба осећа“, могао би укратко да гласи савет младим родитељима када њихова беба почиње да проходава и када имају дилему шта им је чинити у првој години живота свога детета. Ово је између осталог рекла проф. др Лидија Димитријевић, специјалиста физијатар, субспецијалиста и дечији физијатар која је одржала едукативно предавање на тему „Нормалан развој кретања у првој години живота детета“ у сарадњи са асистентима и специјализантима Медицинског факултета у Нишу.

-Овај својеврсни час је први у низу који ће бити одржани на иницијативу Градске општине Медијана а све у циљу да младим родитељима помогнемо да се у тој улози остваре што је могуће боље. У оквиру је и наше пронаталитетне политике посвећене родитељству и проширењу породице, јер се трудимо да епитет пете општине у Србији у овој области задржимо и будемо још бољи – рекао је председник Градске општине Медијана Небојша Коцић.

Предавање едукативног карактера  намењено широј популацији, имало је за циљ да едукује пре свега младе родитеље и разреши неке њихове дилеме када беба чини прве кораке. Одржано је у оквиру акције  „Подршка родитељству – за бебу више“ у организацији Градске општине Медијана и Комисије за младе и пронаталитетну политику ове општине. 

 

Коментара: 0


#   Ниш   Медијана градска општина   Медицински факултет   новорођенче   градске општине   Небојша Коцић   Медијана за бебу више  
@


 


[ Додај коментар ]

Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима