Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predavanje u najvećoj niškoj opštini: Prvi koraci, kako beba oseća

rssBookmark and Share

Niš 17.07.2019. Južna Srbija Info

Održano predavanje o kretanju deteta u prvoj godini života u sklopu akcije „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana

Predavanje u najvećoj niškoj opštini: Prvi koraci, kako beba oseća

„Prvi koraci kako beba oseća“, mogao bi ukratko da glasi savet mladim roditeljima kada njihova beba počinje da prohodava i kada imaju dilemu šta im je činiti u prvoj godini života svoga deteta. Ovo je između ostalog rekla prof. dr Lidija Dimitrijević, specijalista fizijatar, subspecijalista i dečiji fizijatar koja je održala edukativno predavanje na temu „Normalan razvoj kretanja u prvoj godini života deteta“ u saradnji sa asistentima i specijalizantima Medicinskog fakulteta u Nišu.

-Ovaj svojevrsni čas je prvi u nizu koji će biti održani na inicijativu Gradske opštine Medijana a sve u cilju da mladim roditeljima pomognemo da se u toj ulozi ostvare što je moguće bolje. U okviru je i naše pronatalitetne politike posvećene roditeljstvu i proširenju porodice, jer se trudimo da epitet pete opštine u Srbiji u ovoj oblasti zadržimo i budemo još bolji – rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Predavanje edukativnog karaktera  namenjeno široj populaciji, imalo je za cilj da edukuje pre svega mlade roditelje i razreši neke njihove dileme kada beba čini prve korake. Održano je u okviru akcije  „Podrška roditeljstvu – za bebu više“ u organizaciji Gradske opštine Medijana i Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku ove opštine. 

 

Komentara: 0


#   Niš   Medijana gradska opština   Medicinski fakultet   novorođenče   gradske opštine   Nebojša Kocić   Medijana za bebu više  
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima