Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Драган Гаги Јовановић и „Добродошли у Србију“ у недељу у Нишу!

rssBookmark and Share

24.11.2016. Јужна Србија Инфо

Хит представа "Добродошли у Србију" са Драганом Гагијем Јовановићем у главној улози, креће на мини турнеју по Србији извођењима 27. новембра у Дому војске у Нишу, 29. новембра у Културном центру Јагодина и 1. децембра у Позоришту за децу у Крагујевцу.

Драган Гаги Јовановић и „Добродошли у Србију“ у недељу у Нишу!

У "Добродошли у Србију" Гаги Јовановић показује свој јединствен комичарски таленат играјући власника агенције који гледаоце води на несвакидашње путовање по Србији, показујући све њене неправедно запостављене вредности и лепоте.

Представа Звездара театра, чији је режисер и сценариста Гаги Јовановић, за десет година имала је у матичном позоришту и на гостовањима преко 80.000 гледалаца. Поред Јовановића, играју Анђела Јовановић, Нина Нешковић, Бојана Матовић, Анђелка Симовић, Александра Секулић, Милица Милетић и Јована Ћирић.

Улазнице су у продаји по цени од 900 динара за партер и 800 динара за балкон. Продајна места: Билетарница Дома војске и ЦС Евентим Ниш: Књижара Индиго - Обреновићева 39, Књижара Делфи - Вождова 4, Ексклузив чејнџ 18 – Булевар Медијана 21, Биг Стар Травел - Цара Душана 65, Травего – Косте Стаменковића 5, Фун травел - Обреновићева бб - ПЦ Горча и ОМВ пумпе (Булевар Византије бб, Димитрија Туцовића бб, Булевар 12.фебруара бб).

На дан извођења представе, у недељу 27.новембра Билетарница Дома војске радиће од 12 до 20 сати.


#   Дом Војске   представа   Димитрија Туцовића   Булевар Медијана   Драган Јовановић Гаги   Добро дошли у Србију
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима