Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Хуманитарни музички маратон и изложба студената ФУ Ниш

rssBookmark and Share

17.05.2014. Факултет уметности

Прва у низу хуманитарних акција Факултета уметности у Нишу, која почиње у суботу увече, а трајаће током целе Концертне сезоне ФУ 2014

Хуманитарни музички маратон и изложба студената ФУ Ниш

Прикупљен новчани прилози биће прослеђени на жиро рачун Владе Србије за помоћ поплављеним подручјима.

 

У оквиру традициналне културне манифестације “Ноћ Музеја”, која ће ове године бити одржана 17. маја 2014. у више од 60 градова Србије, и у 40 земаља Европе, Факултет уметности у Нишу учествује са богатим програмом. Музички маратон и мултимедијална изложба радова студената Факултета уметности одржаће се у Концертно - изложбеном простору ФУ, Књажевачка 2а.

Музички маратон - Маратон почиње у 20 сати и траје до 1 сат после поноћи. Од 20 сати до поноћи наступају студенти Факултета уметности са Одсека за музичку уметност. На програму су дела класичне и уметничке музике. Од поноћи до 01х презентоваће се прво дискографско издање Факултета уметности које ће се емитовати путем мултимедије.

Мултимедијална изложба - Поставку је могуће видети од 20 сати до 01 сат после поноћи. Радове излажу студенти Факултета уметности на Одсеку за Ликовне и Примењене уметности. Поред изложених графика студената на видео зиду емитоваће се мултимедијални радови студената.

 

ХУМАНИТАРНИ музички маратон и изложба студената Факултета уметности у Нишу

Субота 17. мај 2014. 20:00 - 01:00

 


#   Факултет уметности   студенти   мултимедијална изложба   Ноћ музеја
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима