Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Нишки културни центар после пет година поново на Београдском сајму књига

rssBookmark and Share

Београд 26.10.2017. Јужна Србија Инфо

Нишки културни центар после пет година поново презентује своју издавачку делатност на 62. Београдском сајму књига.

Нишки културни центар после пет година поново на Београдском сајму књига

Првих дана сајма издања за која влада највећа пажња београдске читалачке публике су филмска издања НКЦ-а и прва два тома Сабраних дела Бранка Миљковића, која обухватају целокупну поезију великог нишког и српског песника. Сва нова и већи део издања из претходних година, као и часописи  „Градина“ и „Филаж“ изложени  су на штанду НКЦ-а у Галерији Хале 1, уз специјалне сајамске цене.

В.д.директора НКЦ-а Срђан Савић каже о наступу НКЦ-а:

"Од изузетног је значаја да се као издавач појавимо на Београдском сајму и презентујемо наша издања, јер се у јавности годинама креира утисак да не постојите, ако вас нема на Београдском сајму књига. А пошто је НКЦ један од респектабилнијих издавача југа Србије било би заиста недопустиво да се нисмо појавили на највећој сајамској манифестацији на овом простору. На нашем штанду се могу пронаћи и издања других, мањих издавача из Ниша, као и нека самостална издања. НКЦ је осетио обавезу да изађе у сусрет нашим суграђанима који чине искораке у сфери нишког издаваштва, како бисмо показали да НКЦ није једини издавач у Нишу...“

Наступ НКЦ на сајму књига у Београду је истовремено и прилика за промоцију и успостављање нових књижевних, издавачких и књижарских контаката за потребе предстојећег, 54.Нишког сајма књига, који ће се одржати крајем новембра у хали „Чаир“.

 


#   Београд   Срђан Савић   Сајам књига   Нишки културни центар   издаваштво
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима