Јужна Србија Инфо
Ћирилица | Latinica

Новогодишњи концерт Омладинске филхармоније вечерас у Дому Војске

rssBookmark and Share

Ниш 05.01.2024. Јужна Србија Инфо

У Градској кући приређен је пријем за уметнике који наступију на традиционалном Новогодишњем концерту у Нишу,који организује Српска Омладинска филхармонија и маестро Зоран Андрић, а који је градска манифестација и одржава се вечерас у Дому Војске Србије у 20 сати.

Новогодишњи концерт Омладинске филхармоније вечерас у Дому Војске

Заменица градоначелнице Ниша Душица Давидовић пожелела је добродошлицу уметницима у Нишу.

Директор, оснивач и диригент Омладинске филхармоније Зоран Андрић је поручио да ће Нишлије и овога пута моћи да уживају у јединственом догађају. Он је додао да је у време популарне музике, која доминира музичком сценом, добро видети да и класична музика има публику, а то доказује и податак да су све карте за Новогодишњи концерт рапродате током само једног поподнева.

Посебну пажњу медија привукли су гости из Италије, тенори Алесандро Фантони и Алесандро Голдони, али и Стеван Каранац из Србије, несумљиво наш најбољи тенор. Пријему су присуствовали Јао Бохуи из Кине као и Сања Станишић и Весна Аћимовић из Србије.

Домаћинима су се, у име солиста, захвалили италијански тенори који су нагласили да им је задовољство да наступају у царском граду и да верују да ће својим наступом задовољити очикавања публике и њихов истанчан укус.


#   Ниш   Зоран Антић   Наисус Омладинска филхармонија   Душица Давидовић
@


 



Будите у току

Дозволите обавештења са овог портала о актуелним збивањима