Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije večeras u Domu Vojske

rssBookmark and Share

Niš 05.01.2024. Južna Srbija Info

U Gradskoj kući priređen je prijem za umetnike koji nastupiju na tradicionalnom Novogodišnjem koncertu u Nišu,koji organizuje Srpska Omladinska filharmonija i maestro Zoran Andrić, a koji je gradska manifestacija i održava se večeras u Domu Vojske Srbije u 20 sati.

Novogodišnji koncert Omladinske filharmonije večeras u Domu Vojske

Zamenica gradonačelnice Niša Dušica Davidović poželela je dobrodošlicu umetnicima u Nišu.

Direktor, osnivač i dirigent Omladinske filharmonije Zoran Andrić je poručio da će Nišlije i ovoga puta moći da uživaju u jedinstvenom događaju. On je dodao da je u vreme popularne muzike, koja dominira muzičkom scenom, dobro videti da i klasična muzika ima publiku, a to dokazuje i podatak da su sve karte za Novogodišnji koncert raprodate tokom samo jednog popodneva.

Posebnu pažnju medija privukli su gosti iz Italije, tenori Alesandro Fantoni i Alesandro Goldoni, ali i Stevan Karanac iz Srbije, nesumljivo naš najbolji tenor. Prijemu su prisustvovali Jao Bohui iz Kine kao i Sanja Stanišić i Vesna Aćimović iz Srbije.

Domaćinima su se, u ime solista, zahvalili italijanski tenori koji su naglasili da im je zadovoljstvo da nastupaju u carskom gradu i da veruju da će svojim nastupom zadovoljiti očikavanja publike i njihov istančan ukus.


#   Niš   Zoran Antić   Naisus Omladinska filharmonija   Dušica Davidović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima