Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Do kraja godine letovi i ka Nemačkoj

rssBookmark and Share

28.01.2015. Fly From Niš, Južna Srbija Info

Ono što smo poslednjih dana mogli čuti od zvaničnika grada, a to je da će Viz Er do kraja godine uspostaviti i letove ka Nemačkoj.

Do kraja godine letovi i ka Nemačkoj

I Džon Stivenson, izvršni potpredsednik Viz Er-a, na prošlonedeljnoj konferenicije za medije rekao da se za sada ne planiraju nove destinacije, ali nije isključena mogućnost da do kraja 2015. u red letenja uđe i neki grad u Nemačkoj.

Direktor TON-a, Uroš Parlić rekao je gostujući na RTV Belami da u narednom periodu treba očekivati i treću destinaciju Minhen odnosno Memingem.

"Ono što je bilo bitno ima i jedna treća linija koja je u startu bila u priči, kao potenijalno dobro tržište, to je Minhen odnosno pored Minhena, Memingem. Ja sam juče baš pitao ljude iz Viz Er-a, zašto su se izmedju Malme-a i Memingema prvo odlučili za Malme, rečeno mi je da oni imaju svoju vrlo dobru obradu podataka odnosno broj poseta sajtu Wizz Air-a na temu letova iz Niša, gde su oni statistički utvrdili da se mnogo više ljudi interesuje iz Skandinavije.",  ističe Uroš Parlić

Nedavno gostujući na TV Zona Plus direktor RRA JUG, Bojan Avramović takodje potvrdio da će sledeća destinacija biti Nemačka.

Komentara: 0


#   Nemačka   letovi   aerodrom Konstantin Veliki   Turistička organizacija   Belami RTV   Uroš Parlić   Viz Er   Fly from Nis   Bojan Avramović   RRA JUG   TV Zona Plus  
@NisAirport @belamiportal @wizzair @FLYFROMNIS @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima