Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konkurs za prodaju stanova na kredit po povoljnim uslovima u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 02.06.2021. Južna Srbija Info

Gradska stambena agencija raspisala je danas konkurs za prodaju 90 socijalnih stanova u ulici Majakovskog, po ceni od 830,5 evra po kvadratu sa uračunatim porezom na dodatu vrednost.

Foto: Južna Srbija Info
Foto: Južna Srbija Info

Kako je navedeno u oglasu, u tri lamele na pomenutoj lokaciji prodaje se pet jednosobnih stanova, 50 dvosobnih, 24 dvoiposobna i 11 trosobnih stanova.

Kvadratura stanova od 40 do 82 kvadrata,a najviše ih je veličine od 52 do 63 kvadrata.Za kupovinu stana mogu da se prijave građani koji duže od jedne godine imaju prebivalište na području grada Niša i nemaju rešeno stambeno pitanje, odnosno nemaju kuću ili stan u svojini.

Prodaja stanova vrši se na kredit pod uslovima o kreditiranju koji važe za određeni tip kredita poslovne banke ili uplatom ukupne vrednosti stana na račun JP ''Gradska stambena agencija'' Niš, po ceni od 830,50 evra po m2 , u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan plaćanja. U cenu je uračunat PDV. 

Pravo na kupovinu stana imaće građani koji ispunjavaju uslove konkursa i imaju najveći broj bodova.

Komisija će bodovati pristigle prijave na osnovu stambenog statusa, odnosno uslova stanovanja, broja članova domaćinstva,zdravstvenog stanja i eventualne invalidnosti podnosioca prijave.

Rok za prijavu na konkurs je 30 dana.

Više na.

https://www.gu.ni.rs/2021/06/02/jp-gradska-stambena-agencija-konkurs-za-kupovinu-stanova-2021-godine/

 

Komentara: 0


#   Niš   stanovi   socijalno ugroženi   krediti   prodaja   Gradska stambena agencija   Ulica Majakovskog
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima