Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Er Srbija" iz Niša prvi put leti do Beograda i do još pet novih destinacija

rssBookmark and Share

Niš 21.12.2021. RTS, Južna Srbija Info

"Er Srbija" od 4. januara uspostavlja nove linije sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu.

"Er Srbija" iz Niša prvi put leti do Beograda i do još pet novih destinacija

Srpska nacionalna avio-kompanija će saobraćati na redovnim linijama između Niša i Beograda, Istanbula, Frankfurta (Han), Kelna i Ljubljane.

Pored toga, tokom letnje sezone obavljaće se sezonski letovi na linijama Niš–Tivat i Niš–Atina.

na leta. Avio-karte su u prodaji.

Pored toga, tokom letnje sezone obavljaće se sezonski letovi na linijama Niš–Tivat i Niš–Atina, kao i Kraljevo–Solun i Kraljevo–Tivat.

"Er Srbija" će na novim linijama leteti do 31. decembra 2023. godine, na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Republike Srbije.

"Raduje nas što proširujemo ponudu iz regiona Južne i Zapadne Srbije i Šumadije. Na taj način ćemo našim putnicima značajno olakšati planiranje putovanja, ali ćemo i doprineti jačanju komercijalnih i turističkih aktivnosti u tim delovima Srbije", kaže Jirži Marek, direktor za komercijalu i strategiju "Er Srbije".

Ističe da se po prvi put uvode letovi između Niša i Beograda, što će putnicima iz grada na jugu Srbije omogućiti da preko prestonice, kao čvorišta, stignu i do drugih evropskih destinacija u mreži "Er Srbije".

"Takođe, veoma nam je drago što Niš povezujemo i sa Kelnom, našom novom, i petom po redu, destinacijom u Nemačkoj", izjavio je Marek.

Komentara: 0


#   Niš   Beograd   Er Srbija   aerodrom Konstantin Veliki   Atina   keln
@airserbia @NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima