Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konkurs za dodelu podsticajnih sredstava za voćare

rssBookmark and Share

09.06.2015. Južna Srbija Info

Uprava za poljoprivredu i razvoj sela, raspisuje K O N K U R S za nabavku/dodelu sadnog materijala – sertifikovanog sadnog materijala.

Foto: Niško selo
Foto: Niško selo

Na osnovu Programa mera podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja Grada Niša za 2015. godinu broj 427-15/2015-03 od 30.03.2015. godine i Rešenja o utvrđivanju kriterijuma za realizaciju mere Investicije u fizička sredstva poljoprivrednih gazdinstava za investiciju „Podizanje novih ili obnavljanje postojećih (krčenje i podizanje) proizvodnih (sa naslonom) i matičnih zasada voćaka, hmelja i vinove loze, kao i postavljanje protivgradnih mreža, objekata i nabavka opreme i sredstava za testiranje, klonsku selekciju, sertifikaciju, konzervaciju i multiplikaciju sadnog materijala“ broj 10- 934/2015 od29.05. 2015. godine,

Pravo korišćenja podsticajnih sredstava imaju fizička lica – nosioci registrovanih poljoprivrednih gazdinstava sa prebivalištem i proizvodnjom na teritoriji Grada Niša i sa aktivnim statusom, pod uslovom da  nemaju zahtev za isto ulaganje u drugim javnim fondovima i da su ispunili dospele obaveze po ranije odobrenim zahtevima finansiranim iz sredstava budžeta Grada Niša.

Više detalja na: http://www.niskoselo.com/?p=2903#more-2903

Komentara: 0


#   poljoprivreda   voćari   investicije   dodela   Uprava za poljoprivredu     fizička lica
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima