Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Posredstvom opštine Pantelej 26 Nišlija dobija posao u "Leoniju"

rssBookmark and Share

Niš 10.05.2018. Južna Srbija Info

U Gradskoj opštini Pantelej potpisan je trojni ugovor između Kompanije Leoni Srbija, Nacionalne službe za zapošljavanje-Filijale u Nišu i Opštine kao odgovorne lokalne uprave koja svojim Akcionim planom zapošljavanja za 2018. obezbeđuje podsticaj bržem zapošljavanju nezaposlenih lica sa područja ove lokalne zajednice.

Posredstvom opštine Pantelej 26 Nišlija dobija posao u "Leoniju"

Ugovor o finansiranju programa obuke na zahtev poslodavca potpisali su Predsednik Gradske opštine Pantelej, Bratimir Vasiljević, direktor Kompanije Leoni Srbija, Klemens Saks i direktor niške Filijale NSZ, Boban Matić. Istovremeno je ugovore potpisalo dvadeset šest polaznika obuke koji, već od narednog dana započinju edukaciju za rad u novom pogonu Kompanije Leoni i time stiču priliku za trajno zaposlenje.

Obraćajući se polaznicima, predsednik Vasiljević je naglasio da je ovo još jedna grupa u nizu nezaposlenih lica koja je dobila podršku Opštine za rešavanje životnog pitanja zaposlenja.

Komentara: 1


#   Niš   zapošljavanje   NSZ (tržište rada)   Boban Matić   Leoni   Bratimir Vasiljević   GO Pantelej   gradske opštine   Klemes Saks
@


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+2) (-)

    milosh-nish, 10.05.2018.:
    26 buducih robova.


[ Dodaj komentar ]