Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Bravo momci: Vojnici grade mostove

rssBookmark and Share

Kuršumlija 18.11.2014. Južna Srbija Info

Proteklih dana na Prolomskoj reci pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa Direkcijom za izgradnju i opštinom Kuršumlija, izvršili su montiranje metalne konstrukcije mosta "Bejli" u dužini od devet i širine tri metra.

Bravo momci: Vojnici grade mostove

Direktor Direkcije za izgradnju opštine Kuršumlija istakao je da radovi protiču veoma dobro, te da se užurbano radi i na montiranju mosta na reci Toplici u selu Trećak u dužini od 19 i širine tri metra.

"Posebno se radujem završetku radova na izgradnji mostova "Bejli", imajući u vidu probleme sa kojima su se meštani okolnih prolomskih sela susreli za vreme majskih poplava", naglašavajući da meštani danima nisu mogli da odu do lekara i obezbede neophodne namirnice za život.

"Veliku zahvalnost dugujemo Vojsci Srbije koja nam je obezbedila metalne konstrukcije, i jedinici iz Prokuplja koja će izvršiti montažu", istakao je Đorđević.

Milanka Ćurčić, predsednik Mesne zajednice Prolom Banja, u ime meštana Prolom Banje, srdačno se zahvalila Vojsci Srbije, rukovodstvu opštine i Direkciji za izgradnju ukazujući na značaj izgradnje ovog mosta.

"U ime meštana Prolom Banje želim da se zahvalim svima koji su nam pomogli, napokon ćemo lakše i brže, odlaziti do grada i završavati svoje obaveze", rekla je Milanka Ćurčić.

Komentara: 0


#   Goran Đorđević   Kuršumlija   Prolom Banja   vojnici   Direkcija za izgradnju   gradnja   mostovi   Milanka Ćurčić   mesne zajednice
@


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}