Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Donacija obuće od kompanije „Biz Linka“ za decu i mlade Dnevnog boravaka „Sunce“ nadomak Prokuplja

rssBookmark and Share

Niš 05.02.2023. Južna Srbija Info

Polaznicima Dnevnog boravaka „Sunce“ nadomak Prokuplja za decu i mlade sa smetnjama u razvoju i nakon novogodišnjih i božićnjih praznika stižu pokloni, tako da su ovih dana od Kompanije „Biz Link“ dobili vrednu donaciju od 87.000 dinara za kupovinu zimske obuće.

Foto: Boravak Sunce - Grad Prokuplje
Foto: Boravak Sunce - Grad Prokuplje

Kako je rekao Dragoslav Petrović upravnik boravka i sekretar Udruženja obolelih od mišićnih i neuromišićnih bolesti, ovo je samo jedan u nizu lepih gestova kojima ta kompanija ukazuje pažnju štićenicima „Sunca“.

Kako je istakao pomenutim sredstvima za decu i mlade kupljeno je 25 pari čizama i druge zimske obuće u prosečnoj vrednost od po 3.500 dinara u prodavnici obuće „Metro„

-Sa „Biz Linkom“ imamo odličnu saradnju i kada je zapošljavanje lica sa invaliditetom u pitanju, tako da im se zahvaljujem na svoj pažnji koju nam na ovakav i sličan način ukazuju, rekao je Petrović i podsetio da su od te kompanije u susret Novoj 2023. godini dobili i 25 novogodišnjih paketića, a prethodno i donaciju od 100.000 dinara.

Petrović se na poklonima i donacijama tokom novogodišnjih i božićnih praznika zahvalio i Humanitarnoj organizaciji „Ljubi bližnjeg svog“ i nemačkoj humanitornoj organizaciji „Adra“.

Komentara: 0


#   Niš   donacija   obuća   Dnevni boravak Sunce   Kompanija Biz Link
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima