Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nakon žalbe premijerki Brnabić, selo Tmava u Toplici za 15 dana dobilo put

rssBookmark and Share

Kuršumlija 24.07.2019. Južna Srbija Info

Premijerka Srbije Ana Brnabić je prošle srede posetila selo Tmava, između Kuršumlije i Blaca, i penzionerku Slobodanku Mihajlović koja joj se pre mesec dana u mejlu požalila da nema puta i do njene kuće u selu ne može da dođe sanitet.

Nakon žalbe premijerki Brnabić, selo Tmava u Toplici za 15 dana dobilo put

Slobodanka Mihajlović koja živi sama, kazala je agenciji Beta: „Na moje veliko iznenađenje, put je napravljen za samo petnaestak dana. A još veće iznenađenje je poseta premijeke. Došla je da me vidi i da vidi da li je put napravljen, zaista smo svi meštani srećni zbog ovog gesta“.

U izjavi za Betu Ana Brnabić je kazala da je važno rešiti svaki problem građana i da je u Tmavu danas došla da bi pokazala koliko je važno svako selo i da su svi građani isti.

„Mi moramo da slušamo građane, jer smo tu da radimo u njihovom interesu. I zahvalna sam meštanima Tmave jer veruju u svoju Vladu“, kazala je Brnabić.

Brnabić je rekla i da je Kuršumlija strateški važna zbog blizine Kosova i da će Vlada Srbije u novom investicionom ciklusu izdvojiti sredstva za izgradnju puteva.

„Izdvojićemo mnogo više sredstava za Kuršumliju, ali i za ceo Toplički okrug, kako bi ljudima omoguićili uslove da ostaju da žive u selima, da čuvaju ove krajeve i naša slela. Zahvalna sam svima koji su ostali u svojim selima“, kazala je premijerka.

Ona je rekla da očekuje novi poziv za prodaju Kuršumlijske Banje i da ta banja ponovo oživi.

„Kako smo oživeli Prolom Banju, tako ćemo i Kuršumlijsku. Kuršumlija to zaslužuje, jer ima uslove za razvoj turizma i ona je jedna od najlepših opština u Srbiji“, istakla je Ana Brnabić i dodala da turizam tu „mora da cveta“.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   Blace   saobraćaj   Toplički okrug   Ana Brnabić   Tmava selo   Slobodanka Mihajlović
@anabrnabic @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima