Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svečano otvaranje Koncertne sezone - Damama na dar

rssBookmark and Share

Niš 02.03.2018. Južna Srbija Info

Fakultet umetnosti u Nišu sa ponosom najavljuje svečano otvaranje Koncertne sezone FU 2018. tradicionalnim revijalnim koncertom "Damama na dar" i izložbom "Plakati 2013-2017.". Otvaranje izložbe i koncert "Damama na dar 6" će se održati u sredu 07. marta 2018. godine sa početkom u 20 sati u Koncertno-izložbenom prostoru FU, Knjaževačka 2a. Ulaz je besplatan.

Svečano otvaranje Koncertne sezone - Damama na dar

Kao poklon damama za Dan žena, publika će imati priliku i zadovoljstvo da uživa u izvođenju talentovanih studenata, pobednika mnogobrojnih takmičenja i da pogleda izložbu na kojoj će biti izloženi plakati studenata Departmana za primenjene umetnosti, pod mentorstvom prof. mr Slavice Dragosavac, kreirani za Koncertnu sezonu FU.

Detaljan program koncerta možete pogledati na sajtu Koncertne sezone FU.

Ovim koncertom, Fakultet umetnosti najavljuje bogatu Koncertnu sezonu FU 2018. u okviru koje će se realizovati i koncerti Konkursa Koncertno-izložbenog prostora FU. U osveženom prostoru sa modernijom opremom, želimo da svojim posetiocima pružimo nesvakidašnje uživanje u izvođenju klasične i umetničke muzike talentovanih studenata i profesora kao i gostujućih eminentnih umetnika iz zemlje i sveta.

Fakultet umetnosti u Nišu dobitnik je nagrade "Organizator godine" za Koncertnu sezonu FU koju dodeljuje renomirani magazin "Muzika klasika" za 2016. godinu. Svečana dodela održana je u Muzeju Narodnog pozorišta u Beogradu 2. februara 2017. godine.


#   Niš   Fakultet umetnosti   koncert   Dan žena   Damama na dar koncert
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima