Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Večeras „Kabare“ u bioskopu Toplica

rssBookmark and Share

Prokuplje 25.07.2017. Južna Srbija Info

Međunarodni pozorišni festival „Beskraj 10 kvadrata“ koji se već treću godinu za redom održava u Prokuplju, otvoren je predstavom „Bog“ koju je izveo dramski studio Gimnazije Prokuplje.

Večeras „Kabare“ u bioskopu Toplica

Ljubitelji pozorišne umetnosti imali su priliku da  vide ovu predstavu  sa kojom  je  Dramski studio Gimnazije osvojio treće mesto u ekipnom plasmanu  na susretima Gimnazija Srbije  u Kragujevcu i prvo mesto po oceni publike.  

Druge večeri festivala publici su se predstavili glumci iz Aleksinca predsavom „Večera budala“. Aleksinačko pozorište „Teatar 91“ deluje od 2003. godine i brojnim predstavama za decu i odrasle konkurisalo je na mnogim festivalima na kojima je i osvajalo vredne nagrade.

Prokupačko Varoško pozorište „Histrion“  večeras  će  u sali Bioskopa Toplica  sa početkom u 21 sat nastupiti predstavom „Kabare“ poznatog dramskog pisca Dušana Kovačevića .

Pozorište na otvorenom, u okviru kojeg  će svake večeri u isto vreme  do 2. avgusta  biti prikazano  ukupno  11 predstava od kojih će 9 konkurisati za nagradu, okupljaće publiku na  sportskim  terenima, u dvorištima prokupačkih škola, baštama restorana i Arheo parku u Pločniku.

Organizator ove manifestacije je Varoško pozorište „Histrion“, a finansijsku podršku pružio je Evropski PROGRES, EU i Vlada Švajcarske.


#   Prokuplje   pozorište   Toplica reka   prvo mesto   Evropski Progres   Teatar 91   Bioskop Toplica   Kabare predstava   Festival beskraj
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima