Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Ugroženi žitelji Delijskog Visa" danas ponovo blokiraju sabraćaj kod "Stop šopa"

rssBookmark and Share

Niš 07.06.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Kako kažu, iz Grada nisu ispunili obećanje dato na zvaničnom sastanku sa delegacijom žitelja Delijskog Visa, gde je obećano da će radovi na atmosferskoj kanalizaciji u naselju Delijski Vis započeti od 1. juna. Iako je do sada asfaltirano 5 ulica, još 8 ulica čeka na asfaltiranje i nalazi se u procesu parcelacije.

"Ugroženi žitelji Delijskog Visa" danas ponovo blokiraju sabraćaj kod "Stop šopa"

Zbog nedostatka napretka u rešavanju ovog problema, žitelji Delijskog Visa nastavljaju sa protestima i blokadom saobraćaja. Danas, od 18 sati, kao i prethodnih 30 nedelja, blokiraće se saobraćaj u oba pravca, u vremenskom intervalu od 18 do 19 sati, kod Stop šopa.

Organizatori protesta, poput Deljana Veličkovića, ističu solidarnost i odlučnost u borbi za rešavanje komunalnih problema u naselju. Oni se izvinjavaju svim građanima koji su zbog blokade saobraćaja bili prinuđeni da čekaju, ali ističu da je prolaz uvek bio dozvoljen Hitnoj pomoći, vatrogascima, trudnicama i roditeljima sa malom decom.

Naglašavajući odlučnost, organizatori poručuju da neće odustati sve dok se ne reše svi komunalni problemi u naselju Delijski Vis.


#   Niš   Delijski Vis   Stop Šop   blokada saobraćaja   Ugroženi žitelji Delijskog Visa
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima