Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Fudbalske lopte na poklon klubovima u Jablaničkom okrugu

rssBookmark and Share

Leskovac 27.03.2018. Južna Srbija Info

U svečanoj sali Grada Leskovac Fudbalski savez Jablaničkog okruga danas je uručio lopte klubovima koji se takmiče u ligama koje vodi ovaj savez. Lopte su dobili klubovi članovi Jablaničke okružne i Međuopštinske lige.

Fudbalske lopte na poklon klubovima u Jablaničkom okrugu

-Naše dve lige su jedne od najboljih liga ne samo u regionu istočne Srbije, nego i na teritoriji čitavog Fudbalskog saveza Srbije. To se pokazalo u takmičenju prošle godine, to se dokazuje i u ovoj takmičarskoj sezoni. Već smo krenuli u prolećni deo, gde se igra vrlo kvalitetan fudbal i ja želim. Želim puno uspeha u nastavku prvenstva i da u fer sportskoj atmosferi odigramo do kraja ove sezone i da najbolji obezbede napredovanje. Takođe mi je izuzetno drago i izražavam jednu veliku zahvalnost gradu Leskovcu i gradonačelniku Goranu Cvetanoviću koji je sa svojim timom prepoznao interese našeg fudbala, kao najpopularnije sporedne stvari na svetu. I posle dužeg niza godina je krenulo malo ozbiljnije da se ulaže za razvoj fudbalskog sporta na čitavoj teritoriji grada, a u skladu sa svojim mogućnostima to čine i opštine Lebane i Vlasotince – rekao je Dragan Stojiljković, predsednik Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga.

U ime lokalne samouprave obratila se članica Gradskog veća zadužena za sport Brankica Stamenković.

-Želela bih da vam ovde poželim dobrodošlicu u ime gradonačelnika i da kažem da se lokalna samouprava uvek trudi i izdvaja svake godine sve više i više sredstava ne samo za obrazovanje i kulturu nego i za sport. Cilj nam je da sport bude jedna od nosećih stvari u našoj opštini i našem gradu. Izlazimo u susret svima vama koliko god je to moguće, podržavamo vas u svakom smislu i trudimo se da sa naše strane bar taj struktruni deo i deo koji možemo da izdvojimo iz budžeta bude znatan. Drago mi je šo postoje ovakve inicijative i što nijedna donacija nije mala, svaka doprinosi da se u klubu nešto dešava na bolje. Želim vam puno uspeha i da u narednom periodu svaki od naših klubova krenu bar jedan korak više – poručila je Brankica Stamenković, članica Gradskog veća.


#   Leskovac   Vlasotince   fudbal   obrazovanje   lokalna samouprava   sportski klubovi   lopte
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima