Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Blacu dodeljena priznanja najuspešnijima iz oblasti sporta za 2016.

rssBookmark and Share

Blace 26.01.2017. Južna Srbija Info

Na svečanosti održanoj 25. januara u Kulturnom centru "Drainac" u Blacu, dodeli priznanja prisustvovali su Predsednik opštine Blace Zoran Jozić i načelnik Opštinske uprave Zoran Milutinović sa svojim saradnicima, direktori javnih ustanova i preduzeća kao i veliki broj ljudi iz sveta sporta.

U Blacu dodeljena priznanja najuspešnijima iz oblasti sporta za 2016.

Događaj su upriličili i gosti iz bratskog grada Vodnjana iz Istre, pročelnik grada Vodnjana Filip Macan, savetnik gradonačelnika Moris Ivančić i Ecio Pinzan, rukovodilac odeljenja za lokalni ekonomski razvoj i evropske projekte.

Prisutnima se prvo obratio predsednik Sportskog saveza Miloš Vasiljević. On je istakao da je sport u opštini Blace sve popularniji i da se deca u velikoj meri bave sportom i da je to pravi dokaz dobrog rada Sportskog saveza i Opštine Blace. On je prisutnima poželeo uspešnu i srećnu 2017. godinu.

Nakon Vasiljevića, prisutnima se obratio i Predsednik Opštine Blace Zoran Jozić. Predsednik je rekao da da je veoma ponosan na svoje sugrađane koji postižu odlične rezultate u sportu. On je rekao da se sport u Blacu kreće u pravom smeru i da taj trend uspešnosti treba da se nastavi a da će lokalna samouprava dati sve od sebe da pomogne svoje sportiste, koji će uzvratiti dobrim rezultatima kao što subto učinili u protekloj godini.

Sportski savez opštine Blace osnovan je 20.09.2013. godine i za tri godine rada zabeležio je velike uspehe.

Nagrađeni sportisti i sportski radnici su:

Lola Radivojević - najbolji sportista Blaca za 2016. godinu,
Goran Pešić - najbolji sportski stručnjak
Grozdan Grujić, posthumno - za doprinos blačkom fudbalu,
Predrag Mijatović, golman mlade reprezentacije Srbije - sportska nada
KMF "Blace" - superliga futsal za najbolji sportski kolektiv,
Marija Čolić - rukometni golman francuske Nice i reprezentacije Srbije - specijalno priznjanje za doprnos sportu i promociju Opštine Blace.
Saša Jevtić - najbolji sportski radnik,
Karate klub "Blace" - specijalno priznanje
SC "Blace" - specijalno priznanje

Nagrađeni su i mediji za dobro medijsko izveštavanje.

Topličke vesti, Blace info press, Top sport i Tomislav Rakić, novinar sportskog Žurnala.
Priznanja su uručivali Predsednik opštine Blace Zoran Jozić i predsednik sportskog saveza opštine Blace Miloš Vasiljević.


#   Blace   predsednik opštine   sportisti   lokalna samouprava   Sportski savez   priznanja   Zoran Jozić   Drainac KC   Predrag Mijatović   Filip Macan
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima